“bekijk uw toekomst in vastgoed
in het juiste perspectief”

Gratis schatting

050 550 750
(7/7)

Over ons

Over ons

Historiek

Denis en Céline, beiden vastgoedmakelaars en sinds 2013 samen aan het roer van het immobiliënkantoor Perspectief Vastgoed.

Beiden geen leken in de vastgoedwereld. Denis is werkzaam in de vastgoedsector sedert 2003 en Céline sinds 2011. Samen vormen zij het team van Perspectief Vastgoed.

Kantoor

Door hard werk en mond-tot-mondreclame zijn we doorheen de jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de regio. U bent van harte welkom in onze twee kantoren te Brugge en Beernem. Het kantoor in Beernem ligt strategisch aan de op-en afrit van de autosnelweg. Een grote hoeketalage, veel passage, parking voor de deur en een vlotte verbinding zijn de troeven. Het kantoor in Brugge is gelegen in het centrum, vlakbij het ’t Zand.

Verkoop & Verhuur

U bent van plan om uw eigendom te verkopen of verhuren?

Bij ons kunt u terecht voor een correcte prijsraming van uw eigendom. We begeleiden u met juridisch en commercieel verstand van zaken gedurende het volledige verkoopproces. Een goede opvolging en overleg resulteren in een vlotte verkoop aan de beste voorwaarden en prijs.

Ook voor de verhuur van uw investering, helpen wij u graag verder om de geschikte huurder te vinden en de opvolging na verhuur.

Onze aanpak

Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak, begeleiden wij iedere klant op een persoonlijke manier bij de verkoop of verhuur in al z'n facetten. Door onze gedreven en professionele aanpak bieden wij de garantie voor een geslaagde verkoop of verhuur.

Onze kantoren Onze kantoren

Wij helpen u graag verder,
met veel inzet en passie voor onze job

Denis en Céline